Egyéb

Pandemiás helyzet tájékoztató

Posted on

Tisztelt Partnerünk!
Tisztelt Cégvezetés!

Tájékoztatjuk, hogy a Rosenberger Magyarország Kft. fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatos információkat, híreket, eseményeket annak érdekében, hogy Partnereinket megfelelően tájékoztatni tudjuk az elvégzendő feladatok szerződésszerűen történő ellátását is érintő, a kialakult helyzetre való tekintettel esetlegesen felmerülő akadályozó tényezőkről, körülményekről.
Munkáltatóként kötelességünknek érezzük az egészséget nem veszélyeztető és a biztonságos munkavégzéshez szükséges körülmények biztosítását munkavállalóink részére, ezen felül megteszünk minden óvintézkedést az üzleti folytonosság fenntartása érdekében.
A jelenlegi helyzet egyszerűen kiszámíthatatlan. A COVID-19-Pandemia mindannyiunkra hatással van és megváltoztatja a munkavégzés, az élet és kommunikáció módját.
A Rosenbergernél hisszük, hogy mindannyian részese vagyunk a válságnak, és felelősséget kell vállalnunk a vírus terjedésének mérséklésében.
Munkatársaink és az Önök védelme érdekében az alábbi konkrét intézkedéseket vezettük be:

• Az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzést nyújtó körülményeket alakítottunk ki munkavállalóink számára.
• Kollégáink külföldre nem utazhatnak, betegség gyanúja esetén a munkavégzés alól felmentésre kerülnek.
• Partnereink kizárólag nyilatkozat kitöltése után, szájmaszkban és védőkesztyűben léphetnek a telephelyeinkre, amennyiben a testhőmérsékletük nem éri el a 37.5 Celsius-ot.
• Megtagadjuk a belépést a telephelyekre, amennyiben a fentebb leírtak nem teljesülnek.
• A kollégáink számára a megfelelő védőeszközöket, és higiéniás eszközöket biztosítjuk.
• A szükség távolság megtartására, illetve a személyes kontaktusok kerülésére fokozottan felhívjuk kollégáink és az Önök figyelmét!

Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.

Üdvözlettel:

Papp Francisco
Ügyvezető